Новини

Тейлор Свіфт усюди носить із собою пов’язки для надання першої медичної допомоги після вогнепальних і ножових поранень

6 марта 2019

Терористична атака в Манчестері, котра відбулася 2017-го року, залишила глибокий слід і в психіці Тейлор Свіфт.

За словами виконавиці «Look What You Made Me Do», бомба на концерті Аріани Ґранде – це її найбільший страх. Саме тому співачка нині вкрай ретельно дбає про заходи безпеки.

В есе про уроки життя, вивчені до тридцяти (ювілей артистка відзначатиме 13-го грудня цього року), Свіфт пише: «Мені було геть страшно їхати в тур у той період, бо я не знала, як ми протягом семи місяців ми дбатимемо про безпеку трьох мільйонів фанів. Ми здійснили масштабне планування, інвестування та доклали чимало зусиль, аби упевнитися в безпеці шанувальників».

Виконавиця продовжила: «Страх щодо насильства супроводжує мене в особистому житті. Я ношу з собою армійський бандаж, призначений для перев’язування вогнепальних і ножових ран. Щодня стараюся нагадати собі про добро в світі, про любов, яку я бачила, і про віру в людство, яку я маю. Ми мусимо жити хоробро, щоб дійсно відчути себе живими, а це означає, що ми не керуємося нашими найбільшими страхами».

В іншій частині статті Тейлор порадила читачам «виростити хребет» і не завжди бути солоденькими, бо така поведінка, мовляв, може «призвести до багатьох неприємностей у вашому житті»: «Довіряйте своєму нутру, знайте, коли потрібно відреагувати. Будьте, як змія: щойно хтось наступить на вас – кусайте».