Новини

Тейлор Свіфт розповіла про свою боротьбу з харчовим розладом

24 января 2020

Тейлор Свіфт повідала про свої проблеми з харчуванням у новому документальному фільмі «Міс Американа». Прем’єра стрічки відбулася на кінофестивалі «Сандерс» у четвер 23-го січня.

За словами виконавиці, іноді коментарі тролів про її появи на публіці змушували співачку «трохи голодувати».

30-річна виконавиця зазначила:

«Щойно мені на очі траплялася світлина, на якій мій животик, як мені могло здатися, підріс… або коли хтось сказав би, що я маю вигляд вагітної… це просто змусило б мене дещо голодувати, просто припинити їсти».

Відтак співачка пояснила, чому вирішила говорити публічно про порушення харчування. В інтерв’ю для «Variety» Тейлор зазначила, що саме режисерка фільму Лана Вілсон сказала їй: на цьому варто зосередити увагу в документальному фільму.

Свіфт пояснила:

«Я не знав, чи буде мені комфортно говорити про обриси тіла, розповідати про те, що я пережила. Про те, наскільки нездоровим це було для мене – мої стосунки з їжею і все це, що тривало роками.

Але те, як Дана розповідає цю історію, насправді має сенс. Я не настільки чітко висвітлюю цю тему, як це можуть зробити інші люди. Але все, що я знаю, – це мій власний досвід. І мої стосунки з їжею були точно такою ж психологією, яку я застосовував до всього іншого в своєму житті: якщо мене погладили по голові, я сприйму це як щось добре. Якщо мені призначили покарання, я сприйму це як погане».

Виконавиця пригадала юність:

«Пам’ятаю, мені було вісімнадцять, коли я вперше опинилася на обкладинці журналу. А заголовок був таким: «Вагітна у вісімнадцять?» І це було тому, що я носила такий одяг, через який низ живота не здавався пласким. Тож я сприйняла це як покарання. А потім, коли я була б у роздягальні, і хтось із команди журналу сказав би мені: «Ого, це так неймовірно, що на тобі добре сидить стандартний одяг. Зазвичай нам доводиться вносити зміни до суконь, але ми можемо їх взяти з подіуму та просто начепити на тебе!» І я сприймала це як прогладжування голови. Це відбувається купу разів і ви починаєте просто звикати як до похвали, так і покарань, звикати до свого тіла».

Тейлор додала, що їй доволі успішно вдалося подолати харчовий розлад, тож нині вона «справді щаслива». Хоч і рідним артистки довелося пережити важкі часи, включаючи нещодавню звістку про пухлину в мозку матері співачки.

«Я знаю, останнім часом трапляється багато поганого. Чимало справді важких речей, через які переживає моя сім’я, і чимало протистояння та відчуття тиску чи придушення того чи того виду. Але я насправді дуже щаслива. Тому що тепер я здебільшого обираю те, що мені вельми важливо. І я думаю, що це змусило сприймати все геть по-інакшому», – мовила Тейлор Свіфт.