Новини

Тейлор Свіфт стільки часу проводить у будинку Джо Алвіна, ніби переїхала до нього

26 февраля 2018

Тейлор Свіфт і Джо Алвін знайомі майже рік. І, як повідомляють, їхнє знайомство тільки посилюється. Снують чутки, що суперзірка проводить чимало часу в його лондонському помешканні. Друзі навіть почали жартувати, мовляв, вона до нього переїхала.

28-річна виконавиця й авторка пісень залишається у друга-актора, оскільки не має власного дому у Великобританії. «Тейлор чимало часу проводить у будинку Джо й насолоджується часом, проведеним із його приятелями, – розповіло джерело виданню «The Sun». – Вона старається не привертати до себе увагу, але їй дуже весело в цій компанії».

Звіти про знайомство Тейлор із Джо вперше з’явилися в травні минулого року, коли вона розійшлася з іншим англійським актором Томом Гідлстоном. У той час було повідомлено, що вони зустрічаються кілька місяців. «Тейлор і Джо – справжня угода, це дуже серйозні стосунки», – сказало тоді про пару джерело.

Знаменитості зберігали свої стосунки за ширмою таємниці. «Тейлор добиралася до нього приватними літаками. Ці мандрівки скидалися на військову місію, метою котрої було не допустити того, щоб її побачили», – також поділився інсайдер.

Про бажання Тейлор Свіфт зберігати анонімність свідчать і такі слова джерела: «У Лондоні вона прогулювалася з Джо, замаскованою у шарфи та шапки. Ніхто так і не здогадався, що ходив поруч із музичною суперзіркою».