Новини

Тейлор Свіфт запропонувала зарплату персоналу нашвілльської музичної крамниці

2 апреля 2020

Тейлор Свіфт запропонувала покрити заробітну плату працівників улюбленої крамниці в Нашвіллі (штаті Теннессі). Останній був змушений зачинитися після карантинного блокування.

Гітмейкерка «Shake It Off» пообіцяв надати керівникам закладу гроші для забезпечення зарплати та медичного страхуванням трьох працівників упродовж наступних трьох місяців.

«Тейлор щедро запропонувала певне пряме полегшення моєму персоналу та покриття тримісячних витрат на охорону здоров’я в межах нашого плану групового страхування. Для нас це велика справа, і тепер я дещо спокійний, коли ми звертаємося за кредитами до Асоціації малого бізнесу на покриття оренди, зарплати продавців й інших витрат. Ця допомога пані Свіфт – значуща підтримка для нас», – розповів для «Rolling Stone» співвласник магазину Дойл Девіс.

Свіфт також допомогла пережити скруту шанувальникам, які залишилися безробітними через коронавірусне блокування в березні цього року.

Чек на три тисячі доларів од артистки дістався Голлі Тернер, котра в тумблері зазначила, що побоюється втратити свій будинок у Нью-Йорку. Пізніше вона додала скриншот повідомлення про те, що отримала гроші від «Taylor Nation, LLC», які прибули зі словами:

«Голлі, ти завжди мене підтримувала. Тепер я волію підтримати тебе. Сподіваюся, що це допомагає. Із любов’ю – Тейлор».