Новини

The Backstreet Boys розплакалися через шматок асфальту

21 сентября 2017

The Backstreet Boys одержали цінний наділ голлівудської землі. На Алеї слави в Лос-Анджелесі урочисто відкрили зірку імені бойзбенду. Учасники популярного в 90-х колективу подякували всім, хто допоміг їм зробити кар’єру й досягнути вершин у світовому шоу-бізнесі.

Нік Картер, The Backstreet Boys: «Я хочу, щоб усі знали — The Backstreet Boys повернулися. І ми нікуди більше не зникнемо».

Привітати квінтет зібралося чимало шанувальників. Здебільшого це були представниці чарівної статі. Але найбільше раділи за Кевіна Річарсона, який повернувся до гурту торік,  його вагітна дружина й син. Під час подячної промови співак навіть розплакався.

Кевін Річарсон, The Backstreet Boys: «Який прекрасний день сьогодні. Зірка — чудовий подарунок на двадцяту річницю нашого колективу».

За час музичної кар’єри The Backstreet Boys випустили сім альбомів, а наклад проданих платівок сягнув ста тридцяти мільйонів. Наразі Нік Картер із колегами готують до релізу восьмий студійник. До того ж, улітку цього року вони вирушать у світовий тур на підтримку нової збірки.