Новини

The Chainsmokers і Coldplay об’єдналися для створення пісні «Something Just Like This»

21 сентября 2017

Колектив The Chainsmokers здійснив несподіваних хід: його учасники об’єднали творчі зусилля з британським бендом Coldplay для запису синглу «Something Just Like This». Продюсерами треку стали учасники електронного дуету та Джордан «DJ Swivel» Янґ. Чотирихвилинний твір потрапить до майбутнього студійника The Chainsmokers «Memories: Do Not Open».

Лідер Coldplay Кріс Мартін співає в трекові про пошук непримхливого кохання: «Вона каже, куди ти бажаєш піти? Наскільки плануєш ризикувати? Я не шукаю когось Із надлюдськими можливостями». У пісні можна простежити зростання вокального діапазону артистка.

 

The Chainsmokers і Coldplay уперше разом виконали пісню на «BRIT Awards-2017». Їхній виступ супроводжувався проектуванням силуету Мартіна на величезну завісу. Після того, як ця ширма впала, на сцені виявився гігантський дисплей, що заповнив простір на сцені.

 

На підтримку студійника гурт улаштує тур Північною Америкою, який стартує 13 квітня в Маямі. Гастролі охоплять США та Канаду і завершаться 10 червня в Нью-Йорку.