Новини

The Game розповів, що якось Майкл Джексон спробував примирити його з 50 Cent’ом

18 декабря 2019

The Game пригадав, як Майкл Джексон старався згладити гострі кути між ним із та 50 Cent’ом. Мала допомогти музика: гітмейкер «Earth Song» планував об’єднати реперів в одному зі своїх треків.

Під час інтерв’ю на «HipHopDX» The Game зазначив, що Джексон зателефонував йому після прем’єри синглу «How We Do», який з’явився в його дебютному альбомі «The Documentary». Попкороль спершу сказав колезі, що йому до душі трек, а потім додав:

«Я думаю, що ви з Фіфті зробили чудову роботу. Було б прикро, якби світ більше ніколи не почув вас, хлопці. Чи могли б ви бути відкритими до розмови та припинити той біф і зробити щось для мого альбому?»

Однак репер пояснив, що коли Джексон озвучив свою несподівану пропозицію, він «ненавидів Фіфті» й «бажав його в той час прибити»:

«Саме тут Майк утратив мене. Усередині я просто не був відкритий до цього. Я не пам’ятаю, як ми закінчили розмову. Я не сказав Майку «ні», але це ніколи не дійшло до пуття».

50 Cent потурив The Game із колективу G-Unit 2005-го року. Загострення стосунків відбулося після того, як другий альбом Фіфті «The Massacre» відклали, щоб спершу видати дебютник The Game «The Documentary». Пізніше колеги ненадовго примирилися, але в G-Unit Ґейм так і не повернувся.

До слова, тоді в гіп-гоп-середовищі снувало припуення, що репери влаштували ці показові суперечки задля просування власних альбомів.

Тим часом 50 Cent нещодавно розповів, що працює над новою композицією з Eminem’ом.