Новини

Гурт The Hardkiss заспівав про порятунок потопельника

2 августа 2018

Відеоряд майже чотирихвилинного кліпу починається зі сцени, у якій вокалістка колективу сидить за фортепіано, пише текст пісні та підбирає мелодію. Потім у кадрі з’являються барабанщик і гітарист. Відтак артисти влаштовують репетицію, відеозапис котрої змонтували з уривками концерту.

«Чоловік, що вижив після корабельної аварії, схопився за уламок і звертається до Бога. Він просить звільнення від усього поганого, від болю, який міг заподіяти іншим. Він розуміє, що майбутнього не буде, якщо не відпустиш своє минуле. Але ми любимо геппі-енди, тому людину почуто, прощено й вона бачить далекий бажаний берег», – розповіла про пісню вокалістка колективу Юлія Саніна.

Режисером «Free Me» став Вал Бебко, котрий зосередив увагу в кліпі не на самій історії, а на процесі написання пісні.

«Ми завершуємо роботу над альбомом і нам захотілося поділитися подробицями того, що відбувається, – поділився Вал. – У відео немає нічого зайвого: тільки група, студія і музика. Періодично спливають кадри з минулого – наші найважливіші й цікаві виступи. Для артиста вихід на сцену – це теж своєрідне звільнення, обмін енергією. Те, що ти накопичуєш днями й ночами, ти віддаєш зі сцени людям. Ми дуже любимо давати концерти й нам вже не терпиться представити слухачам новий матеріал».

Третій студійний альбом «Залізна ластівка» The HARDKISS видасть у вересні, а 19-го жовтня гурт представить нове шоу в Києві. Після цього музиканти розпочнуть першу частину туру. Концерти пройдуть у Львові (із 24-го по 26-те жовтня), Харкові (31-го жовтня), Запоріжжі (2-го листопада) й інших містах.