Новини

The Kooks завершили гастрольне турне концертом у Києві

21 сентября 2017

The Kooks уперше відвідали Україну. Британські рокери завершили гастрольне турне концертом у Києві.

Довгоочікуваний концерт The Kooks нарешті відгримів у Києві. Шанувальників гурту не злякала ні довжелезна черга перед входом, ні затримка виступу майже на дві години. Ущерть переповнений зал одного зі столичних клубів оплесками й вигуками зустрів рокерів. В ексклюзивному інтерв’ю каналу М1 вокаліст The Kooks Люк Прічард поділився враженнями від Києва.

Люк Прічард, вокаліст The Kooks: «Ми ще не встигли побачити визначні місця, ми тільки прибули з Москви вчора ввечері й одразу ж пішли до ресторану. Ми хотіли скуштувати не тільки ваші страви, а й алкогольні напої. І ми це зробили. В Англії у нас є багато переваг, але такої концентрації красивих дівчат ми ще не бачили. Це — щось надзвичайне!»

Британці виконали пісні як з останнього альбому, так і з легендарної платівки «Inside In/Inside Out». Власне музиканти зізналися, що композиції «Naive», «Ooh La» та «Seaside» є найпопулярнішими на їхніх концертах. Виступом у Києві The Kooks завершили тур, після якого одразу ж візьмуться до роботи над новим студійником. Запис четвертого диска розпочнеться в січні, а вже у вересні наступного року рокери обіцяли презентувати готовий альбом.