Новини

The Weeknd, схоже, пригадав Селену Ґомез у несподіваному міні-диску «My Dear Melancholy»

30 марта 2018

Минуло майже два роки відтоді, як The Weeknd видав свій останній альбом «Starboy». І ось шанувальники почули свіжу музику від виконавця – міні-диск із шістьма піснями, який він охрестив «My Dear Melancholy». Реліз відбувся 29-го березня.

У студійнику наявні такі треки, як «Try Me», «Wasted Times» і «Call Out My Name». Багатьом фанам вельми цікаво, а чи не співає The Weeknd в останньому з перелічених про Селену Ґомез? Деякі шанувальники навіть припускають, що в пісні є пряме посилання на трансплантацію нирки, яку Селена здійснила за кілька місяців до розриву стосунків із артистом.

Про те, що виконавець співає про Ґомез і в пісні «Privilege», фани, певно, задумалися через такі рядки: «Насолоджуєшся своїм привілейованим життям, Бо я не тримаю тебе вночі. Ми промовили наші останні «прощай», Тож давай просто спробуємо покінчити з цим із усмішками. І я не хочу чути, що ти страждаєш. Ти більше не страждаєш, Бо я підтримував тебе, коли ти страждала».

Одначе лаври в міні-альбомі дісталися не лише Селені. Деякі шанувальники переконані, що у «Wasted Times» артист співає і про неї, і про свою попередню пасію – Беллу Гадід.

«My Dear Melancholy» – четвертий за рахунком альбом The Weeknd’а після «Starboy». Нещодавно він попрацював із Кендріком Ламаром над композицією «Pray for Me», що стала саундтреком до стрічки «Чорна пантера».