Новини

The Weeknd здійснить кінодебют

19 октября 2018

Канадця, чиє справжнє ім’я Абель Тесфає, помітили на знімальному майданчику в Нью-Йорку 15-го жовтня, повідомили на «Page Six». Він начебто знімався в популярному нічному клубі, де фільмували сцену з Сендлером і репером Trinidad James.

«Вони забронювали заклад для знімань на кілька днів. Готують там клубну сцену», – зазначило джерело.

Поки невідомо, наскільки масштабна участь 28-річного співака в кіно, а також те, гратиме він себе чи героя. Проте відомо точно, що це буде перша роль артиста в художньому фільмі.

Хоча The Weeknd тільки долучається до кінематографу, у нього вже є номінація на «Оскар» за найкращу оригінальну пісню, котра пролунала в стрічці 2015-го року «П’ятдесят відтінків сірого».

Знімальним процесом «Uncut Gems» керуватимуть Джош і Бенні Сефді, відомі за стрічкою Роберта Паттінсона «Гарний час». Коли фільм «Uncut Gems» анонсували на торішньому Каннському кінофестивалі, у ньому мав зніматися Джона Гілл. Пізніше на його роль взяли Сендлера.

Драма, екранізація котрої розпочалася близько двох тижнів тому, зосереджена на персонажі Сендлера – азартному власникові ювелірної крамниці, який відчайдушно шукає спосіб погасити свої борги.

Скотт Рудін став продюсером, а Мартін Скорсезе – виконавчим продюсером фільму.