Новини

Тієсто одружив прихильників

21 сентября 2017

Найбагатший діджей світу дотримався свого слова! Минулими вихідними музикант провів у Лас-Вегасі урочисту церемонію одруження двох своїх найпалкіших прихильників. Щасливчиків, чиї імена не названо, було обрано з-поміж 15 000 бажаючих, що взяли участь в оголошеному раніше конкурсі.

Нагадаємо, що датська ікона танцювальної музики опублікував на початку серпня у себе на сторінці у соціальній мережі facebook повідомлення, в якому запропонував фанам назвати вагому причину, чому він має одружити саме їх. Однією з умов конкурсу було те, що молодята повинні були бути в Лас-Вегасі 17 серпня.

Ніни Тієсто готується до спільного туру із ще однією зіркою танцювальної музики – Кельвіном Харрісом. І хоча турне розпочнеться лише в грудні, а квитки надійдуть у вільний продаж наприкінці цього тижня, організатори вже зараз підшукують можливості для додаткових концертів. За попередньою інформацією, майже усі білети на зимові шоу зіркового дуету були продані через Інтернет завдяки функції попереднього замовлення.