Новини

Tinashe анонсувала наступний альбом «Joyride» і оприлюднила до нього трейлер

21 сентября 2017

Менш ніж через рік після представленого дебютника «Aquarius», артистка повертається з його наступником. Нова робота аренбі-діви, як вона щойно підтвердила, отримала назву «Joyride». Анонс щодо видання нового альбому Tinashe виклала разом із трейлером. У відео співачка перебуває на тлі пустелі, за кадром лунає голос: «Якимось чином я опинилася тут. На самоті… відчайдушно намагаючись утекти від… шуму, ненависті. Я знаю, я повинна повернутися. Щось усередині підказує мені…». Потім на екрані блимають слова «Так починається ера», після чого Tinashe продовжує: «Може, у мене є більше того, чим варто ділитися. Я знайшла тут щось… Дещо настільки потужне. Я маю це розділити з усіма. Це неможливо ігнорувати».

 

Видання «Joyride» заплановане на листопад. У чаті з «Rolling Stone» артистка пояснила назву платівки. За її словами, «Joyride» – це відображенням мандрівок за минулий рік і того, що вона відчула на собі. Це – пригода, подорож, поїздка.

Окрім цього Tinashe підтвердила, що до створення платівки доклали зусиль Дрейк, Макс Мартін, Дев Гайнс та інші виконавці. Лід-синглом альбому стане пісня «Party Favors», яка, за словами співачки, одна з її найулюбленіших треків на платівці. Композиція, сказала Tinashe, має прибути на наступному тижні або близько того.