Новини

Тоні Брекстон засвітила інтимною частиною тіла

16 сентября 2019

51-річна Тоні Брекстон нечасто демонструє своє тіло в соцмережах. Але коли вона це нарешті робить, то спричиняє гаряче обговорення серед користувачів. Саме таке обговорення почалося після публікації артисткою в інстаграмі майже топлесне зображення.

Навіть без фільтрів та інших подібних хитрощів Тоні довела, наскільки приголомшливий вигляд має її тіло на самознімку в дзеркалі. Артистка підняла чорну футболку, під якою не було бюстгальтера. І, схоже, була доволі необережною з прикриванням принад.

«Приймаю своє тіло цілковито… зі шрамами після гістеректомії й усім іншим», – написала зірка й додала, що тренування в одному з закладів дозволило їй знову почуватися на двадцять дев’ять.

instagrаm.com/tonibraxton

Після того, як гітмейкерка «Un-Break My Heart» оприлюднила світлину, секцію коментарів заповнили відгуками.

Одні користувачі вважають, що співачка не в тому віці, коли дозволено так демонструвати своє тіло. «Ти застара, щоб таким світити. Тоні, пам’ятай, що маєш синів. Май сором!» ідеться в одному з дописів.

В іншому дещо поблажливіша критика: «Дуже гарно, але не потрібно. Молоді пані спостерігають за поведінкою старшого покоління та беруть приклад. Ліпше менше, але ліпше».

Ще низка осіб підтримала цю ідею:

«Це зображення – не те, чим має займатися п’ятдесятирічна жінка. У вас є сини та небоги. Із якою метою представлена ця світлина? Чи має вона цінність?»; «Чому, Тоні? Дуже розчарований вірний фан… Ісусе. Просто зриває дах».

Хтось навіть побажав артистці, щоб її сини ніколи не бачили цього знімка.

Проте чимало людей, попри численні недоброзичливі коментарі інших, досі захоплюються такими знімками Брекстон. Один (одна) із палких фанів був настільки приголомшений світлиною, що покликав на допомогу, аби його «відчепили від довбаної підлоги». Інший (інша) написав, що після побаченого впустив додолу свій телефон, унаслідок чого розбив екран.