Новини

ТОП 10 кліпів вересня 2024 за версією М1

30 Вересня 2024

Вересень тішив нас теплом та гарними кліпами. Дізнавайся хто цього разу увійшов до десятки найкращих за рейтингами телеканалу М1.

 

1. Максим Бородін & Zlata Ognevich – Без тебе

«Ця пісня розповідає про моменти, коли без коханої людини все видається позбавленим сенсу і про ту неймовірну силу, яку ми отримуємо, коли ми разом», – каже Злата.

«Це історія про двох людей, які знаходять одне в одному підтримку, натхнення та силу. Вона про справжнє кохання, що здатне змінити все», – ділиться Максим Бородін

2. Океан Ельзи – Мукачево

«Мукачево» – дуже дорога і, без перебільшення, особлива пісня для мене. Вона про межу між “бути” і “здаватись”, між чужою вигадкою і твоєю реальністю, між тим, яким тебе малюють інші і тим, ким ти, насправді, був і є», – пише Святослав Вакарчук.

3. YAKTAK – Ендорфін

«Салют! Цей трек про вайб закоханості, «в кожній думці, в кожній демці» я так часто бачу її імʼя. Надіюсь, ви зловите цей вайб, коли ендорфіни «вище дахів», – каже YAKTAK.

4. Тіна Кароль – Відчиняю

«ВІДЧИНЯЮ» — вибухова та сповнена жіночої енергії і магнетизму, де ідеально поєднанні танцювальний драйв та сенси. 

5. TVORCHI, Klavdia Petrivna — Орбіти

«Цього фіта не повинно було бути, але він народився кращим, ніж ми самі могли уявити! “Орбіти” — про дві сильні та вперті особистості, які одночасно хочуть бути разом та не поступаються один одному», – каже Klavdia Petrivna.

6. DOROFEEVA – Нітрогліцерин

«Нітрогліцерин» – це потужна енергія, яка захована у наших больових точках і ранах минулого, яка робить нас сміливіше та сильніше. Моя сила – у вдячності за все, що було, прийнятті та готовності йти далі», – зазначає DOROFEEVA.

7. MamaRika – КАЖАНИ

«Пісня  “Кажани” — це ковток свіжого повітря. Вона дарує легкість і безтурботність, нагадує нам про неймовірні моменти цього літа та дає надію, що наступне буде ще кращим.  Це спогади  про перше кохання, коли ти щиро любиш свою людину, а усе інше не має сенсу. Ми щиро віримо, в те що цей трек допоможе кожному втекти від проблем сьогодення та стати безтурботним хоча б на декілька хвилин. Саме цю ідею ми і втілили в кліпі, де ліричні герої покинули все і всіх, та відправились у світ, де нас тільки двоє», – коментує MamaRika.

8. АНТИТІЛА – ВДОМА

«Хатина або ж квартира з дитинства, рідні вулиця і площа, що виринають у спогадах, чи нове місце у якому ти й найрідніші люди, яке ще вчора було чужим, але сьогодні вже стало домом? Де дім? Кожен визначає сам, по відчуттю. Проте, незмінним є одне  — вдома небо синє-синє, а дім  — найкраще місце на землі. Для того, щоб передати це, ми вирушили Україною і зберегли в кадрі те, що вважаємо своїм домом. І це неймовірно красиво й по-рідному. Слухайте, дивіться і впізнавайте свій дім», — Тарас Тополя.

9. Оля Полякова – Білий налив

Нова романтична пісня Олі Полякової «Білий налив» розповідає про почуття героїні тоді, коли стосунки вже згасають і це кохання починає більше нагадувати детектив. Колись героїню надихав погляд обранця, але зараз їй сумно, адже «невчасно очі коханого, як лампочки згасли».

10. MONATIK – Назавжди

Кліп “Назавжди”, режисером якого виступив Костянтин Гордієнко, підкорює своєю візуальною естетикою. Глядачеві пропонується захоплююча гра: кожна сцена кліпу приховує певні символи та деталі, що підсилюють відчуття загадковості та занурюють в атмосферу розлуки та відродження. Еклектична форма під’їзду стає не лише фоном, але й активним учасником історії, розказаної у відео.