Новини

Туве Лу повідомила про спеціальний мерч, за допомогою котрого виручатиме колег

27 апреля 2020

32-річна шведська виконавиця Ебба Туве Ельса Нільссон анонсувала продаж нової серії «спеціальних» товарів, виторг від яких передадуть доброчинній організації «MusiCares». Остання допомагає музикантам, постраждалим від тривалої коронавірусної кризи.

Співачка написала в інстаграмі:

«Останнім часом було чимало новин про те, що не відбувається, поки ми всі на блокуванні. Я ж із задоволенням розповідаю про те, що відбувається, і допоможу чудовій організації, про яку ревно піклуюся».

Артистка продовжила:

«Упродовж наступних днів і тижнів я буду скидати спеціальний мерч, виторг від якого піде «MusiCares» на підтримку зусиль з подолання COVID-19 і дивовижну та життєво важливу роботу, котру вони здійснюють для підтримки музичної спільноти. Я знаю: ви все ще милуєтеся своїми карантинними гардеробами, але це ваш шанс отримати щось нове для себе чи коханої людини, допомагаючи зробити велику справу».

Першими товарами стали афіша, підписана виконавицею, торбина та плюшева іграшка.

До другого накладу потрапили червоне гуді від Туве Лу й вінілова копія торішнього альбому «Sunshine Kitty».

До слова, у лютому шведська авторка пісень і виконавиця представила сумісний із Шоном Полом твір під назвою «Calling On Me».

За ним прибули дві нові пісні, якими Туве Лу поділилася в січні, підготовлені з братом Біллі Айліш і продюсером FINNEAS’ом.

Сингли «Bikini Porn» і «Passion And Pain Taste The Same When I’m Weak» з’явилися слідом за виданим торішнього вересня альбому «Sunshine Kitty».