Новини

Трек-ліст «Rebel Heart» Мадонни містить сумісні пісні з Нікі Мінаж і Залізним Майком

21 сентября 2017

Поп-королева оприлюднила офіційний список пісень свого нового альбому «Rebel Heart». Згідно з «iTunes», лонгплей міститиме 19 треків, серед яких будуть і шість композицій, що Медж видала минулого місяця після витоку її демозаписів до мережі. Ці шість треків – «Living for Love», «Devil Pray», «Ghosttown», «Unapologetic B***h», «Illuminati» і спільна робота з Нікі Мінаж  «B***h I’m Madonna».

Реперка з «Young Money» в довгоочікуваному проекті не єдина гостя. Також до створення студійника Медж приєднався Nas, із яким артистка записала пісню «Veni Vedi Vici», а також колишній професійний боксер Майк Тайсон. Останній з’явився разом із Chance the Rapper в пісні «Iconic».

«Rebel Heart», тизери якого виринали в Інтернеті з початку 2014 року, і до продакшину якого доклали зусиль Diplo та Каньє Вест, нарешті видадуть десятого березня на лейблі «Interscope». Лід-синглом платівки стала пісня «Living for Love», яку Мадонна виконуватиме на «Греммі» наступного місяця.

«Причина того, що я захотіла назвати альбом «Rebel Heart» стало те, що я відчула, ніби вивчаю дві дуже різні сторони своєї особистості. Буремний, ренегатський бік мене, а також мій романтичний бік», – розповіла 56-річна суперзірка «Billboard».