Новини

Тревіс Баркер представив пісню з Лілом Вейном і Ріком Россом, щоб відзначити заснування свого нового лейблу

16 декабря 2019

Рокер Травіс Баркер відсвяткував створення нового лейблу, видавши пісню з Лілом Вейном і Ріком Россом. Сумісна композиція з зірками гіп-гопу має назву «Gimme Brain». Це стартовий трек від рекордингу, що зветься «DTA Records», – спільного підприємства з керівниками «Elektra Records».

Тревіс, який створив ритм-секцію для «Gimme Brain», хоче використовувати свою контору, щоб продовжувати розгалуження гіп-гопу й інших жанрів, а також допомагати виконавцям, котрі розвиваються, будувати успішні кар’єри.

«Я бажав мати партнерський лейбл, якому довіряв би справжній розвиток артистів, – пояснив музикант «Billboard» те, чому він підписався на партнерство з очільниками «Elektra Records». – Мені як артистові важливо, щоб бачення артиста було захищене за будь-яку ціну. Важливо, щоб я міг подивитися артистові в очі і повірити в те, коли я кажу, що ми можемо перенести їх із підвалу на арену. Досвід і довіра Elektra є підтвердженням цього, і я готовий продовжувати спільно готувати цю спадщину за допомогою «DTA Records»».

Цього року Баркер устиг попрацював із низкою гіп-гоп-виконавців. Серед них, приміром, Lil Nas X, $uicideboy$, Lil Peep, Фаррелл Вільямс і 03 Greedo.