Новини

Трирічний первісток Alyosha вперше завітав на концерт матері. Дивіться знімки

21 сентября 2017

У столиці відбувся сольний концерт Alyosha «Нове та найкраще». Співачка впродовж кількох місяців готувала шоу зі своєю командою. Ділиться воно на три частини, кожна з яких відрізняється музичним наповненням, сценографією та костюмами. Під час виступу виконавиця потішила публіку ліричними піснями в акустиці, а також презентувала хіти в новому звучанні. Сцену прикрасили сотнею лампочок Едісона. Підсвічувалася й мікрофонна стійка, перед якою стояла Alyosha.

Під час концерту співачка також представила новий барвистий кліп на пісню «Капли». А ще вона з Владом Дарвіном виконала композицію «Ти найкраща». Своїм підспівуванням публіка продемонструвала знання тексту треку.

Глядачі також спостерігали за привітанням, яке здійснили старший син Альоші Роман і її чоловік Тарас Тополя. Члени сім’ї вручили виконавиці величезний букет.

На концерт завітали й батьки співачки, а також її друзі та колеги. Серед аудиторії можна було помітити Марію Яремчук, Tania BerQ, а ще – телеведучих, музичних продюсерів і хореографів.

Артистка двічі виходила на біс. Десертом для публіки послугували ранні пісні «Снег» і «To be free».

Оновлену концертну програму співачка незабаром планує представити в інших містах України.