Новини

У Блейк Лайвлі і Раяна Рейнольдса народився первісток

21 сентября 2017

Про розширення акторської сім’ї повідомив сайт «Page Six». Згідно з даними ресурсу, зірка стрічки «Джинси-талісман» народила немовля в Бедфорді, Нью-Йорку, якраз перед новим роком. Хоча пологи відбулися раніше, ніж очікувалося, мати та чадо, за звістками, почуваються добре. Джерело повідомило «Us Weekly», що породілля і її нащадок здорові, і будинок у Бедфорді облаштований для їхнього прийому. Саме там сім’я проведе декілька днів після радісної події. Стать дитини, подробиці її зросту й маси не оприлюднювалися.

Блейк сповістила про свою вагітність на початку жовтня 2014 через власний вебсайт «Preserve». Тоді вона опублікувала знімок свого округлого живота, який зняв її брат Ерік Лайвлі.

«Це те, чого я хотіла з тих пір, коли була маленькою дівчинкою. Я завжди мріяла мати багато дітей. Оскільки я зростала в великій родині, це завжди було важливо для мене. Тож я схвильована через те, що це нарешті відбулося», – розповідала акторка про вагітність.

Блейк вийшла заміж за Райана дев’ятого вересня 2012. Церемонія одруження відбулася таємно в Маунт-Плезант, штат Південна Кароліна.