Новини

У Києві обрали найвродливіших людей України

21 сентября 2017

Найкрасивіших українців обрано. У столичному Палаці «Україна» відбулася церемонія вручення премії «Viva». Оксана Марченко і Володимир Кличко забрали свої нагороди.

Червоною доріжкою сьомої церемонії вручення премії «Viva. Найкрасивіші» пройшлися найвідоміші представники українського шоу-бізнесу, серед яких і телеведучі М1: Валерія Крук, Танюська, Денис Христов, Андрій Kishe та ведучі ранкового розважального шоу «Guten Morgen» Вікторія Батуі й Вадим Ярошенко.

Від кількості знаменитостей миготіло в очах. Жінки у шикарних вечірніх сукнях, чоловіки у фраках. Ще на червоній доріжці було зрозуміло, що кожен з них гідний титулу «Найкрасивішого». Самі зірки губилися у здогадках, кому дістанеться почесна нагорода.

Ведучим церемонії став спеціальний гість Іван Ургант, а компанію на сцені йому склала Оля Полякова. Для гостей виступили Лобода, дует Потап і Настя, але найбільше всіх вразив виступ Тіни Кароль, яка заспівала пісню «Зачем я знаю».

Наприкінці церемонії ведучі оголосили імена найкрасивіших людей нашої країни. Ними стали боксер Володимир Кличко та телеведуча і журналіст Оксана Марченко. В залі Володимира не виявилося, як з’ясувалося, він зараз готується до бою з Жаном-Марком Мормеком, тому за нагородою на сцену піднявся його брат Віталій, до речі, також номінований на звання найкрасивішого чоловіка. А особливу нагороду «Мама року» отримала Ані Лорак.