Новини

У Києві стартував Фестиваль модного кіно

21 сентября 2017

 

Уже вдруге журнал «ELLE» узявся за організацію показу найкращих фешн-фільмів. В одному зі столичних кінотеатрів стартував Фестиваль модного кіно, який триватиме з 4 до 9 грудня. У межах фесту організатори покажуть п’ять стрічок, що так чи інакше мають стосунок до фешн-індустрії. Як і торік, картини обирали члени редакції «ELLE».
 
Соня Забуга, головний редактор журналу «ELLE Україна»: «Фильмы, которые мы выбираем, они выбираются в силу разных причин. Это могут быть документальные фильмы, главное, как бы, их общий знаменатель — они должны быть посвящены моде. Фильм, который мы с вами сегодня видим, он, наверное, скорее является исключением из правил, потому что он совершенно не связан с темой моды».
 
Цьогорічний фестиваль відкрив показ французького фільму «Відвертість» із Жюльєт Бінош у головній ролі. За сюжетом, журналістка видання «ELLE» готує матеріал про дівчат, котрі були змушені стати повіями. Завдяки розмовам з героїнями статті персонаж Бінош по-новому дивиться на життя. Також до програми Фестивалю модного кіно ввійшли стрічки «Великий Гетсбі», «Гнів» та «Гарменто».