Новини

У Києві виступили американські рокери Fear Factory

21 сентября 2017

Fear Factory нарешті дісталися до Києва. Українська столиця зустріла каліфорнійців осіннім дощем, однак прийом шанувальників виявився більш ніж гарячим. Рокери були приємно здивовані та постійно нагадували, що хочуть завітати ще. На відміну від більшості заїжджих знаменитостей, Fear Factory встигли прогулятися містом та познайомитися з киянами.

Бартон К. Белл, вокаліст: «Нам тут дуже сподобалося. Київ просто чарівний, прекрасна архітектура. Ми пройшлися вулицями, люди виявилися дуже привітними, усі були такі добрі до нас. Не всі знали англійську, але це — не проблема».

Того вечора пролунали відомі і запальні хіти гурту. Музиканти виконали по пісні майже з кожного альбому, яких, до речі, нараховується вже дев’ять. Батьки індастріал металу потішили фанів чудовою технікою виконання і надзвичайним вмінням вільно спілкуватися з публікою.

Бартон К. Белл, вокаліст: «Наша робота дуже виснажлива. Сьогоднішні справи в музичній індустрії змушують нас гастролювати ще більше. Інтернет вплинув на всіх, платівки продаються не так, як колись. Концерти — це єдиний спосіб виживання для музикантів. Особливо для таких гуртів, як наш. Ми — все ж таки не Джастін Тімберлейк і не Metallica».

Але головною відмінністю київського шоу від решти концертів туру стало святкування дня народження одного із засновників «Фабрики Страху» — Діно Казареса. Гітарист відомий у всьому світі віртуозною грою і впливом на музикантів різних жанрів. Під гучні скандування «Happy Birthday», які зривалися з уст захоплених глядачів, музиканти просто на сцені привітали Діно з днем народження.