Новини

У Києві виступить легенда хард-року гурт «Whitesnake»

21 сентября 2017

Вони «підривають» палаци спорту та стадіони, їх фани — це покоління відданих шанувальників рок-н-ролу, драйв їхньої музики — найяскравіший приклад для наслідування і захоплення!

«Whitesnake» — легендарна Біла Змія британського хард-року вирушає на «полювання» містами України! Привід для нинішнього вояжу містами Україні у «Whitesnake» — вихід нового довгоочікуваного альбому «Forevermore». Нове творіння легендарних рокерів з’явилося в 2010 році. Учасники групи настільки були захоплені студійною роботою, що повністю відмовилися від концертної діяльності протягом 2010 року. На підтримку цього альбому «Whitesnake» відвідає 8 листопада Харків (Палац Спорту), 10 листопада Запоріжжі (Палац Спорту Юність), 11 листопада Дніпропетровськ (Палац Спорту), 13 листопада Київ і 15 листопада Одесу (Палац Спорту).

За багаторічну історію існування з 1978 року «Whitesnake» пройшли вогонь, воду і мідні труби: склад групи змінювався кілька разів, музиканти на час розходилися. Але «біла змія» не спить, і кожен раз, скидаючи «стару шкіру», повертається, підносячи нові сюрпризи прихильникам хард-року. Саме Девід Ковердейл всі ці роки залишається ідейним натхненником героїв блюзового хард-року. Зліт популярності «Whitesnake» припав на кінець 1980-х років після виходу однойменного альбому, який тільки в США розійшовся більш як мільйонним тиражем, а композиції «Here I Go Again» і «Is This Love» злетіли на вершини хіт-парадів по обидві сторони Атлантики. Творчий союз Ковердейла і гітариста Джона Сайкса виявився настільки плідний, що пісні з цієї платівки до цих пір складають основу концертної програми «Whitesnake».

Для «Whitesnake» немає перепон, адже їхня творчість вже підкорила мільйони. І 13 листопада Київ почує пристрасний вокал і задушевний мелодійний розмах від королів хард-н-хеві у незабутньому шоу!