Новини

У Музеї мадам Тюссо в Голлівуді представили фігуру Кейт Бланшетт

21 сентября 2017

Кейт Бланшетт тепер можна буде побачити одразу в кількох місцях Голлівуда. Окрім знімального майданчика, її воскова копія тепер стоятиме в Музеї мадам Тюссо. Представники останнього навіть поділилися в Інстаграмі світлиною нового експоната, залишивши до знімка заголовок: «Перед початком оскарівських вихідних, ми раді вітати нашу нову в цьому році фігуру і торішню „Найкращу актрису”, Кейт Бланшетт!».

 

Статуя акторки убрана в довгу сукню персикового кольору з бретелькою на одне плече, її шию прикрашає намисто. У воскової фігури розпущене пишне волосся та яскравий макіяж.

Однак існує й третє місце, де з Кейт Бланшетт зазвичай зустрічається більшість людей – кіно. Найближчим часом акторку можна буде побачити в стрічках «Попелюшка», «Керол» та «Правда».

У «Попелюшці» 45-річна австралійська акторка зіграла Леді Тремейн – злу мачуху головної героїні. У цій екранізації знаменитої казки Кейт склала компанію Лілі Джеймс, Річардові Меддену і Хелені Бонем Картер. Початок прокату фільму в США запланований на 13 березня.

У кінокартині «Керол», знятій за романом Патриції Хайсміт «Ціна солі», разом із акторкою попрацювали Руні Мара, Сара Полсон і Кайл Чандлер, в той час як у «Правді» вона об’єдналася з такими колегами, як Роберт Редфорд, Тофер Грейс і Елізабет Мосс.