Новини

У Нью-Йорку презентували бойовик «План утечі»

21 сентября 2017

Термінатор і Рембо об’єдналися. Арнольд Шварценеггер і Сильвестр Сталлоне разом пройшлися червоною доріжкою в Нью-Йорку. Актори відвідали допрем’єрний показ стрічки «План утечі». Легендарні зірки бойовиків розповіли, чому вирішили знятися разом в одному фільмі.

Сильвестр Сталлоне, актор: «Я відчував жалість до Арнольда. Усі втратили до нього повагу через різні конфліктні ситуації. Ніхто більше не любив його, ніхто не говорив із ним. І це тривало довгий час. А я пішов йому назустріч, вчинив по-чоловічому, адже ми — друзі».

Арнольд Шварценеггер,актор: «Не тільки кіномани чекали цього дня впродовж довгого часу, але й ми теж. Слай і я намагалися зняти спільний фільм, здається, цілу вічність. Але раніше нам ніколи не потрапляла до рук гарна ідея. А коли ми побачили цей дійсно чудовий сценарій, зрозуміли — це про нас».

Картина розповідає про двох друзів, які вирішили втекти з найбільш сучасної в’язниці. Один із них здійснював проектування будинку тюрми, тож, озброївшись знаннями і логікою, вони розробляють план утечі. Сталлоне і Шварценеггер, яким уже за кілька років виповниться по 70, зізналися — з часів Коммандо і Рембо не втратили форми.

Сильвестр Сталлоне, актор: «Ми купували шматок Яловичини, вішали його і били. Я любив жартувати: «Давай, Арнольде, зроби із цього шніцеля вібивну!»».

Окрім цього, Сталлоне поділився думками про мюзикл «Роккі», який ітиме наступного року на Бродвеї.

Сильвестр Сталлоне, актор: «Я завжди думав, що з «Роккі» можна зробити музичну виставу. Це майже як «Вестсайдська історія», це історія кохання. Там буде дещо більше, ніж знають глядачі кіноверсії. Адже вони ніколи не бачили сюжету в такому романтичному обрамленні. Гадаю, це цікаво».

На прем’єру фільму «План утечі» завітали й актори другого плану — Емі Раян і Джим Кевізел. Поряд із ними червоною доріжкою йшов друг і шанувальник Сильвестра Сталлоне — Кертіс Джексон, відомий як 50 Cent.