Новини

У Скадовську відбудеться фестиваль «Чорноморські Ігри»

21 сентября 2017

З 4 до 6 серпня 2017 року у місті Скадовськ (Херсонська область) за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації та особисто її голови Андрія Гордєєва, за підтримки Херсонської обласної ради та особисто її голови Владислава Мангера відбуватиметься фінальна частина XV Ювілейного Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри». Засновник фестивалю – президент компанії «Таврійські Ігри», голова наглядової ради радіогрупи «ТАВР Медіа» Микола Баграєв.

Слоган фестивалю — «Казка на березі Чорного моря».

Головний конкурс фестивалю — вокальний. Також у рамках фестивалю планується проведення хореографічних майстер-класів, флеш-мобу, пляжних ігор, дискотеки, конкурсу малюнків та скульптур з піску, графіті тощо.

1-й етап — відбір конкурсантів через Інтернет. Планується прослуховування понад тисячу дітей.

До 2-го етапу — живого прослуховування — буде відібрано 200 юних вокалістів, серед яких визначаться 50, які й поїдуть до Скадовська. Прослуховування відбуватимуться у Києві на базі однієї з вокальних студій. Конкурсанти змагатимуться у 6-ти номінаціях:

Вокалістки (6-10 років)
Вокалістки (11-13 років)
Вокалістки (14-16 років)
Вокалісти (6-11 років)
Вокалісти (12-16 років)
Групи (6-16 років)

Безпосередньо у Скадовську на головній сцені, що розташується на набережній, відбудуться: 4 серпня – півфінал, 5 серпня – фінал, 6 серпня – боротьба за Гран-прі та гала-концерт.

Підтримають учасників фестивалю та покажуть свої шоу популярні українські виконавці, серед яких обов’язково будуть випускники «Чорноморських Ігор».

У заходах фестивалю планується задіяти понад три тисячі дітей. Очікується, що події «Чорноморських Ігор» відвідають понад 50 тисяч глядачів.

«Чорноморські Ігри» — дитячий фестиваль, який стає мистецькою візитівкою Херсонщини, що позитивно впливатиме на розвиток туризму в області, робитиме місто Скадовськ  головним центром дитячого фестивального руху!