Новини

Учасники Blink-182 приємно вражені своєю першою номінацією на «Греммі»

21 сентября 2017

Рокери скинули публіці свій сьомий альбом, що зветься «California», у липні цього року. Це перша платівка гурту, у запису якої взяв учасник Alkaline Trio Метт Скіба. Останній замінив у бенді вибулого учасника Тома ДеЛонга.

Саме новий матеріал опинився в центрі уваги представників премії, тож його і висунули на «Найкращий рок-альбом» 2017 року. Така честь артистам випадає вперше.

«Бути номінованим на «Греммі» – неймовірне почуття. Я ніколи навіть не припускав, що це станеться. Це така честь, утіха та несподіванка», – зазначив Марк у коментарі для «Billboard».

А Тревіс додав: «Неймовірно. Ми не могли навіть мріяти про таке. Кілька років тому я почувався піднесено лише за шанс грати на «Греммі» на одній сцені з іншими артистами… Я вже почуваюся переможцем у зв’язку з тим, що номінували гурт, у якому я граю майже 20 років. І немає значення, чи переможемо ми. Це просто неймовірно».

Конкурентами Blink-182 в категорії «Найкращий рок-альбом» стали Cage The Elephant, Gojira, Panic! At The Disco і Weezer.