Новини

Учасники гурту Пара Нормальних розповіли про святкування дев’ятого травня

21 сентября 2017

Завтра дев’яте травня, а тому ми дізналися, як же наші зірки святкують День Перемоги. Пара Нормальних знають не з чуток про Другу світову війну. Адже вона безпосередньо торкнулася сімей солістів гурту. Так, у Анни Добриднєвої воював дід.

Пара Нормальних: «Девятое мая для нашей семьи это особый день, день памяти, потому что наш дедушка воевал. И бабушка всегда в этот день достает шкатулку с его наградами и мы обсуждаем много чего интересного и много страшного».

Колектив зазначає, що розмови про загарбників не лишилися в далеких сорокових. Як би це не було прикро, але вони актуальні й у наші дні. Завойовники й нині намагаються окупувати нашу країну.

Пара Нормальних: «Лалаллала… Вот они называют нас фашистами, а сами такими и являются. Так что Слава Украине, мы за Украину, мы патриоты своей страны и никому не дадим ее в обиду. Вот и все. А всяким там захватчикам и оккупантам – пошли вон с нашей земли».

Хай там як, а учасники гурту запевняють, що завтра обов’язково поздоровлять ветеранів зі святом.

Пара Нормальних: «Я хочу сказать всем ветеранам большое спасибо за то, что вы для нас сделали. За то, что мы сейчас живем в мирное время. И хотим вам пожелать крепкого здоровья. Слава Украине!».