Новини

Учасників One Direction стало вдвічі більше

21 сентября 2017

Фанатки One Direction раді до нестями. Тепер вони можуть ходити на побачення з усіма учасниками улюбленого бойз-бенду. Щоправда, тривалість таких зустрічей буде чітко визначена графіком роботи Лондонського музею мадам Тюссо. Бо саме там виставили воскові копії поп-колективу.

Збуджена група дівчат-підлітків була однією з перших, хто побачив нові експонати мадам Тюссо. Аби взяти від екскурсії якнайбільше, вони одразу полізли до статуй фотографуватися й не тільки. Звісно, такої свободи у подальших відвідувачів закладу вже не буде.

Аби створити якомога реалістичніші скульптури, не тільки гурту One Direction, у музеї мадам Тюссо об’єднує зусилля величезна команда фахівців. Це — скульптори, формувальники, колористи, візажисти та стилісти. Перед тим як виливати воскові клони, здійснюється сотня точних вимірювань. Зірки, до того ж, часто жертвують власний гардероб. Перш ніж нові експонати показали публіці, їх оцінили учасники бойз-бенду. За словами представників музею, статуї їм сподобалися, тож майстри працювали недаремно.