Новини

В екранізації пісні «I’ll Never Love Again» Леді Ґаґа плаче

22 октября 2018

Потужна балада до стрічки «Зірка народилася» тепер має візуальний супровід. Леді Ґаґа поділилася кліпом на пісню «I’ll Never Love Again».

Як це часто трапляється із саундтреками, для музичного ролика використали кадри з фільму, у якому Еллі, котру грає Ґаґа, і Джексон Мейн, утілений Бредлі Купером, улаштували романтичну музичну мандрівку.

«Не хочеться відчувати інший дотик, Не хочеш розпалювати черговий вогонь, Не хочеться пізнавати інший поцілунок, Жодне інше ім’я не злетить із моїх вуст», – співає Стефані Джерманотта.

Написана Ґаґою, Гілларі Ліндсі, Наталі Гембі й Аароном Рейтієром «I’ll Never Love Again» вельми резонує з життєвим досвідом співачки. В інтерв’ю з Зейном Лоу зірка пригадала, що знімання сцени, у котрій вона виконує пісню, збіглося з періодом, коли від раку помирала її подруга Соня Даргем.

«Я навіть не залишилася, щоб побачитися з Бредлі. Я просто застрибнула в машину й почала їхати. І через десять хвилин я її втратила», – пригадала сумний випадок артистка.

Пізніше Ґаґа повернулася на знімальний майданчик. Бредлі Купер тоді підтримав її.

«Бредлі був таким чуйним до мене в той день. Казав: «Тобі не потрібно це робити стільки разів». А я така: «Усе, чого я хочу, – це співати»».