Новини

Вадим Олійник розпочав активні футбольні тренування

21 сентября 2017

Замість того, щоб написати чергове «Девушку Олю», Олійник бавиться з м’ячем. Він тренується в себе у дворі. А ще Вадим ганяє на полі у складі футбольного клубу «Маестро», яким завідує сам Віктор Павлік. Тому, аби не впасти обличчям у бруд, потрібно бути у формі.

Поки Вадим тренується, його колега Дантес забиває тіло татухами. Цього разу він зобразив на руці мультяшного персонажа Друпі. Тепер музиканту доведеться жити з депресивним басет-хаундом на біцепсі.

А в Інстаграмі Потапа — красиві дівчата. На одному зі свіжих фото Дорофеєва демонструє ніжки і пристає до Каменських. Настя, схоже, не проти. Підписав його продюсер дуже красномовно: «Интересный Тёлочный дуэт мог бы быть».

Хтось фоткається біля облізлих стін, а хтось на тлі океану. І цей хтось — Матіас. Співак чкурнув до сестри в Сан-Дієго і насолоджується там каліфорнійськими краєвидами.

А от кому зараз не до відпочинку, так це Еріці. Співачка, як і обіцяла,  виступила перед військовими на кордоні з Кримом. Бойфренда поки не знайшла, а от відео до Інстаграм виклала. До речі, Сергій Васильович та Соня Сотник також там були, співали і кашу наминали.

Тим часом, у заокеанських зірок поступово їде дах. Лілі Аллен похвалилася в Інстаграмі своїм походом «по-маленькому» просто біля авто на шосе. 

А Крістен Стюарт засвітила помаранчевими кучерями. Зірка перефарбувалася заради стрічки «Ультраамериканці», в якій вона гратиме подружку наркомана. От вам і обличчя Chanel.