Новини

Вагітна й оголена Кеті Перрі на природі: співачка представила кліп на пісню «Daisies»

15 мая 2020

35-річна попсуперзірка скинула головний сингл зі свого майбутнього альбому «KP5» і пояснила, що на тлі пандемії коронавірусу текст розкрився для неї «з нового боку». Артистка сподівається: усі інші слухатимуть життєствердний гімн і надихатимуться прямувати за власними мріями, попри думки людей навколо.

Поряд із уривком кліпу, у котрому вона з гордістю демонструє свій округлий живіт у літній білій сукні, Кеті написала в інстаграмі:

«Я написала цю пісню кілька місяців тому як заклик залишатися вірними курсу, який ви обрали собі, незалежно від того, що можуть думати інші.

Останнім часом, з огляду на те, що переживає весь світ, він розкрився мені з нового боку.

Кожен із нас – представник семи мільярдів із власною історією міцності та стійкості, яку слід розповісти… Я сподіваюся, що нині це стане саундтреком для прямування за вашими мріями».

Кеті, котра чекає на первістка з нареченим Орландо Блумом, і Тейлор Свіфт натякнули, що пісня може бути залучена до виступів останньої. Шанувальники співачок припустили: знаменитості задумали об’єднатися. Такі припущення з’явилися після того, як Свіфт опублікувала світлину, на якій одягнута в джемпер «Дейзі». Ба більше: на офіційній сторінці шоу у твіттері, де Перрі виконує роль судді, виклали посилання на лонґплей «1989» гітмейкерки «Shake It Off» із коментарем:

«Ми не можемо чекати, щоб зіграти це 1989 разів поспіль».

Раніше Кеті поділилася планом об’єднати зусилля з колишньою супротивницею. Нагадаємо, їхнє перемир’я після дворічних непорозумінь ознаменувала поява Перрі в кліпі Свіфт «You Need To Calm Down». Тривала ворожнеча, до слова, розпочалася з того, що 2014-го Тейлор звинуватив Кеті в крадіжці її танцюристів.