Новини

Ванесса Хадженс дізналася, як втекти від вбивці

21 сентября 2017

Заставка «Фільм оснований на реальних подіях» одразу налаштовує глядача на своєрідне сприйняття. Таке попередження буде й у стрічці «Мерзла земля».

Ванесса Хадженс, акторка: «Ці події відбувалися у 80-х роках минулого століття. Детективу, який уже збирається йти у відставку, доручають ще одну справу. Він має знайти чоловіка, який викрадає і вбиває молодих жінок. І в цьому йому допомагає дівчина, якій вдалося втекти від жорстокого вбивці».

Саме цю дівчину й зіграла Ванесса Хадженс. А от лиходія в «Мерзлій землі» втілив Джон К’юсак — зірка стрічок «Тонка червона лінія» і «1408». Хорошого хлопця нагода випала зображати Ніколасу Кейджу.

Ніколас Кейдж, актор: «Останнім часом мені якось хотілося взятися за щось на кшталт документальної драми. От і потрапив мені до рук сценарій “Мерзлої землі”. Жахлива історія. Однак людина, котру я зобразив,— справжній герой. Тож я не хотів його підводити, не міг собі дозволити поверхнево братися за цю роботу».

Хадженс вдалося успішно перейти від тинейджерських ролей до значно доросліших. Акторка зізналася, що нею опанував страх, коли вона ознайомилася із сюжетом фільму і подіями, які лягли в його основу.

Ванесса Хадженс, акторка: «Було дійсно моторошно. Той факт, що це фільм про реальні події, змушує замислитися. Я зустрілася з реальною Сінді та провела з нею вихідні. Усе це я зробила для того, щоб якнайкраще передати її на екрані».

Прокат стічки «Мерзла земля» розпочинається в Україні вже двадцять другого серпня, на день раніше, ніж у США.