Новини

Ваніллу Айса заарештували та звинуватили в зломі та крадіжці у великих розмірах

21 сентября 2017

Артиста, якого прославив хіт «Ice Ice Baby», заарештували вчора в Лантані, Флориді. Ванілла, чиє справжнє ім’я Роберт Метью Ван Вінкль, нібито ввірвався в порожній дім, який очікував продажу, у Лантані. Це сталося між груднем і лютим. Репер, який відновлював своє помешкання для знімань власного телевізійного проекту, кажуть, перетягнув звідтіля меблі. Серед викраденого також були нагрівач для басейну та велосипеди.

У департаменті поліції в Лантані сказали: «У ході розслідування було встановлено, що Роберт Метью Ван Вінкль здійснив злом і крадіжку. Пан Ван Вінкль наразі ремонтує свою резиденцію, прилеглу до власності, з якої було поцуплено речі. Правоохоронці отримали ордер на обшук і на очах Роберта Ван Вінкля здійснили огляд його приміщення. Там була виявлена низка поцуплених речей». Також у поліції додали, що з того часу вкрадене майно вже повернули законному власникові.

Представник Ванілли ще не прокоментував цю звістку. Його ж роботодавці з телебачення повідомили, що в курсі ситуації і нині шукають шляхи вирішення питання.