Новини

Ведучі М1 розповіли, де вони провели новорічні канікули

21 сентября 2017

Ведучі М1 відзначили новорічні свята і тепер готові ділитися враженнями. Валерія Крук, підтвердивши звання пристрасної жінки, вирушила в спекотний Таїланд. Дівчина багато подорожувала, перебираючись з одного міста в інше. У новорічну ніч вона отримала багато приємних сюрпризів не тільки від своїх друзів, а й від сусідів по готелю і навіть від місцевих жителів.

Діма Обрізан, любитель підводного плавання, відправився в не менш спекотний Єгипет. Напередодні, ще в Києві, він отримав у подарунок маску для підводного плавання. Тому про Діму можна сміливо сказати, що він зустрів Новий рік під водою. Залишається сподіватися, що весь рік Діма проведе все ж не під водою, а на екранах ваших телевізорів.

Дєвушка Блонда вирішила відвідати Буковель. Сексуальна ведуча на лижах виглядає нітрохи не гірше, ніж в купальнику. Вдосталь накатавшись, Лєна відзначала Новий рік у колі близьких друзів в одному з ресторанів лижного курорту в затишній атмосфері палаючого каміна.

Учасники гурту Время и Стекло вирішили провести канікули зі своїми коханими. Позитив з дружиною були в не дуже теплій, але досить колоритній Іспанії. А Надя Дорофєєва з коханим каталися на слонах на Шрі-Ланці.

Більшість же ведучих каналу М1 вирішили відзначити свята вдома.

Оля Цибульська: «Різдво — сімейне свято! І ніколи мамині “вкусняшки”, бабусині пироги, голубці, прабабусини оповідання, колядки всім родом не проміняю на заморські путівки! У такі дні треба бути разом і грітися сімейним теплом».

Такої ж думки дотримується і Поліна Логунова, яка поїхала на свою батьківщину, до Мінська, щоб провести свята в колі сім’ї.

Але де б не були ведучі, всі вони в один голос стверджують, що дуже сумували за М1 і поверталися додому з радістю. Тепер вони, добре відпочивши, знову радуватимуть глядачів з екранів ТБ.