Новини

Ґвен Стефані та Блейк Шелтон зобразили персонажів мультсеріалу «Скубі-Ду», щоб привітати її сина з днем народження

26 февраля 2018

Ґвен Стефані та Блейк Шелтон близькі, як ніколи. Вони разом відзначити четвертий день народження Аполлона. Для цього пара вирішила вбратися в стилі героїв мультсеріалу «Скубі-Ду» Дафни Блейк і Шаґґі Роджерса. Співачка виклала світлини того, що вийшло, в Інстаграм Сторіс 25-го лютого.

Один зі знімків зафіксував, як артисти схилися одне до одного. Ґвен зображена в рудій перуці, яка контрастує з яскраво-зеленою сорочкою Блейка.

На ще одній світлині бачимо 48-річну Стефані з іменинником. Аполлон у костюмі Скубі-Ду тримав у руці печиво й дивився в камеру поряд.

Святкова вечірка з друзями малюка відбулася на задньому дворі. Там улаштували ляльковий театр і зустріч винуватця події з талісманом – аніматором, убраним у м’який костюм пса з вищезгаданого серіалу.

Ґвен також замовила на день народження найменшого сина три торти.

Аполлон – син, якого Ґвен поділяє з колишнім чоловіком Ґевіном Россдейлом. Вона та лідер гурту Bush стали на рушник у вересні 2002 року. Лідерка No Doubt подала документи на розлучення з Ґевіном 3-го серпня 2015-го. У них як причину розлучення вона вказала «непримиренні розбіжності». 8-го квітня 2016-го року процес припинення шлюбу завершився.