Новини

Вийшов трейлер останнього фільму Вітні Х’юстон

21 сентября 2017

Вітні Х’юстон боролася з наркотичною залежністю не тільки в реальному житті, але й у кіно. Останню роль покійна співачка виконала в стрічці «Блиск». Картина побачить світ улітку цього року.

Вітні Х’юстон залишила в спадок шанувальникам не тільки пісні, але й фільми. Офіційний трейлер нової стрічки під назвою «Блиск» уже можна переглянути в Інтернеті. У римейку однойменної картини 1976 року співачка грає матір трьох талановитих дівчат. Під її керівництвом вони створюють співоче тріо й щодуху намагаються стати популярними. Проте, разом із славою й грошима в раніше незаможну сім’ю з Детройта приходять негаразди. Так, героїні Вітні Х’юстон доводиться боротися з наркотичною залежністю та зірковим статусом.

Знімання було завершене за три місяці до трагічної смерті виконавиці, яка також виступила продюсером «Блиску». Сестер зіграли Кармен Еджого, Тіка Самптер та R’n’B-співачка Джордін Спаркс. Для останньої ця роль стала дебютом у кіно. До фільму ввійшли всі саундтреки з оригінальної картини 1976 року, а також пісні Х’юстон і Спаркс. Крім того, у створенні музики до картини взяв участь Сі Ло Грін, який також виконав роль співака в клубі. Прем’єра останньої стрічки з участю Вітні Х’юстон запланована на серпень цього року.

aptn