Новини

Вілл Сміт перетворив список бажань з нагоди п’ятдесятиріччя на онлайн-серіал

28 февраля 2019

Вілові Смітту забаглося викреслити пункти зі списку обов’язкових для виконання задумів на очах публіки. Тому він покаже все наживо в Фейсбуку.

За кілька місяців репер й актор уже устиг справитися з кількома поставленими собі викликами. Наприклад, ювілей у вересні 2018-го він відзначив банджі-джампінґом із гелікоптера над Великим каньйоном.

Зірка фільму «День незалежності» задокументував для шанувальників цю пригоду зі знімальною групою. Відео виклали в Ютюбі та соцмережах. А тепер він взяв увесь матеріал і використає його для нового шестисерійного проекту під назвою «Список бажань Вілла Смітта» (в оригіналі – «Will Smith’s Bucket List»).

Перша серія, де зафіксовано стрибок актора з дружиною Джадою Пінкетт-Сміт, у Фейсбук виклали 27-го лютого. Вілл поділився новиною про це в Інстаграмі.

«Гаразд… Упродовж останніх кількох місяців я знімав шоу під назвою @WillSmithsBucketList. Мені виповнилося п’ятдесят, і я вирішив здійснити всі свої бажання: поплавати з акулами, виконати стендап та стрибнути з Джадою Пінкетт-Сміт із аероплана (що трапилося в першому епізоді)», – написав Сміт поряд із трейлером і звернув увагу читачів на посилання у своєму розділі «Біо».

Вілл також надав шанувальникам додаткові коментарі щодо відео: «Я досягаю всього, про що мрію, і знаю, що страх перед невідомим утримує мене від цієї божественної мудрості. Щоразу, коли я протистою цьому страху, я відчуваю себе вільнішим».

Артист пообіцяв глядачам у відеопроекті «екшн, драму та комедію». Сміт зазначив, що попрацював зі стендап-коміком Дейвом Шапеллом і долучився до царини боллівудських фільмів.

Шоу такого формату – не нове для Вілла. Раніше на Facebook Watch він у межах проекту «Red Table Talk» готував ролики з дружиною Джадою, її матір’ю Адрієнн Банфілд-Джонс і донькою Віллов Сміт.