Новини

Він добре почувається? Джон Ледженд відклав концерти через недугу

21 сентября 2017

Нині виконавець гастролює в межах туру «Darkness and Light», але глядачі насолодяться не всіма його виступами. Хітмейкер «All of Me» нещодавно оголосив, що відкладає два шоу через хворобу. 20 червня він вибачився в Твіттері перед шанувальниками в Колумбії, штат Меріленд, і в Камдені, Нью-Джерсі.  

Спочатку планувалося, що Ледженд виступатиме в обох вищезгаданих містах 20 та 22 червня. Артист не поділився подробицями хвороби, але зазначив, що його голос має відпочити, перш ніж виконавець продовжить гастролі.

«Хочу особисто вибачитися. Я захворів і потребую кілька днів на відновлення та відпочинок голосу. Ми відкладаємо шоу в Меріленді та Нью-Джерсі», – написав він поряд із графічним повідомленням.

 

Одначе чоловік Кріссі Тейґен запевнив шанувальників, що нові концертні дати будуть оголошені «вельми скоро». В оголошенні йдеться: «Незабаром ми сповістимо про нові дати. Усі квитки й місця будуть дійсними. Я дуже шкодую через незручності. Одужуватиму й із нетерпінням чекатиму настільки близького вечора з вами, наскільки це можливо. Дякую вам за розуміння».

Цікаво, що Ледженд не відклав свого шоу в одному з лондонських гральних закладів цієї п’ятниці, 23 червня. Також у нього заплановані два концерти в Нью-Йорку наступного тижня. А трохи пізніше виконавець збирається здійснити тур Європою.