Новини

«Він видавався альфа-самцем»: Флі натякнув на конфліктні стосунки з одногрупником Ентоні Кідісом

5 ноября 2019

Учасник Red Hot Chili Peppers Флі розповів про стосунки з Кідісом у контексті своїх нових мемуарів «Кислота для дітей», які оприлюднили сьогодні, 5-го листопада.

Після знайомства з Кідісом, зазначив Флі, він подумав, що той не схожий на жодну іншу людину, а ще додав:

«Серед своїх друзів я був тим хлопцем, який завжди намагався зробити щось, що відлякує людей. Тоді я зустрів Ентоні, і він крок за кроком підтримував мене. Ми здійснили чимало шалених витівок».

Бас-гітарист також описав Кідіса як особу, що любить контролювати. Коли його попросили прокоментувати це в інтерв’ю для «The Guardian», Флі натякнув, що між ними ще чимало питань, але він не бажає їх обговорювати.

Одначе музикант продовжив відкривати завісу над тим, що саме це може бути:

«Він не приймає те що я інший, і те, що мене хвилює, може не хвилювати його. Він старається бути альфа-самцем».

Іще Флі пояснив, як чимало років на нього впливала пристрасть Кідіса до наркотиків:

«Це боляче, страшно й сумно… бо розум того, хто наркоман, нещирий, порожній і неправильний».

Пригадав артист і власну боротьбу з наркоманією та важке дитинство. А ще – смуток, коли один із ранніх гітаристів гурту Гіллел Словак помер у двадцять шість через передозування героїном.

«Я так сердився на нього, – мовив Флі. – Тривалий час я дорікав собі, що не знав, у який спосіб мені було б найкраще поводитися з ним. Це важко».

На початку цього року (8-го січня) Флі поділився зворушливою присвятою Словаку. Він охрестив покійного колегу «улюбленим братом» після того, як він відвідав могилу раннього учасника RHCP на цвинтарі, що розташований на Голлівудських пагорбах.

Щодо радісних звісток про Флі, то нещодавно він одружився.