Новини

Віталій Козловський, Юрій Горбунов та Alyosha об’єдналися

21 сентября 2017

«McDonald’s» об’єднав музику, спорт і доброчинність. Днями стартувала акція під назвою «День щастя». Відтепер кожен, хто завітає до закладу, матиме змогу зробити внесок у скарбничку допомоги дітям. Для цього слід лише придбати на касі символічну долоньку, брелок або аудіо-диск із піснями з мультфільмів.

Іан Борден, генеральний директор «McDonald’s Україна»: «Ми спілкувалися з багатьма лікарями, щоб дізнатися, якого обладнання сьогодні найбільше бракує. Медики зійшлися на тому, що саме це обладнання вкрай потрібне дитячим лікарням».

Підтримали ініціативу «McDonald’s» й українські зірки. Популярний вислів «Вільна каса!» вигукували Віталій Козловський, Юрій Горбунов, Alyosha та багато інших.

Alyosha, співачка: «Приглашаю всех принимать участие в в этом дне, потому что он действительно помогает детям. И почему бы нет, почему не протянуть друг другу руку, когда это возможно».

Кошти, виручені від продажу сувенірної продукції під час акції, організатори перерахують дитячим лікарням на закупівлю реанімаційного обладнання для невідкладної допомоги малечі.