Новини

Вона повернулася! Ліл Кім оприлюднила новий аудіотвір «Took Us a Break» і кліп на нього

6 ноября 2017

Ліл Кім нарешті вийшла з творчої сплячки. Артистка оголосила в Інстаграмі, що видала нову композицію під назвою «Took Us a Break». Пісня, як очікується, буде включена до її майбутнього альбому. Інші нові треки, імовірно, будуть представлені на початку наступного року.

Трек прибув із чорно-білим кліпом, у якому Кім і її компаньйони постійно витанцьовують та розкидають гроші.

 

Після представленого треку Кім, дебютний альбом котрої «Hard Core» отримав подвійну платинову сертифікацію, узяла участь у програмі «Ebro in the Morning». Вона поспілкувалася на різні теми, включаючи її майбутню спільну пісню з Ремі Ма.

Коли її запитали, чи буде та композиція дисом на Нікі Мінаж, Кім озвучила спростування: «Я ненавиджу ці розмови. Плутанина виникає у зв’язку з тим, що ми – справжні артисти, і я та Ремі робимо те, що робимо. Я вважаю, люди знають мене та Ремі, і якщо ми будемо говорити про когось, ми назвемо його ім’я. Ми визначимо адресата».

Також Ліл Кім додала: «Ми просто робимо музику. Ми робимо свою справу. Розумієте про що я? Ось у якому руслі я розмірковую. Мої роздуми не зосереджені на цій дівчині чи ще на чомусь іншому».

Реп-виконавиця підсумувала бесіду, сказавши, що її співпрацю з представницею Бронксу буде варто почути: «Те, що я та Ремі робимо – провідне. Провідне. Коли ти справжня, ти визнаєш справжню».