Новини

«Гуси, Вишні й Новий Год»

24 декабря 2021 admin

Напередодні Нового року Wellboy представив новорічні версії треків України, що найбільше прослуховуються і ротуються, за 2021 рік – «Гуси» і «Вишні».

Wellboy:

Бажаю всім веселих свят і мері крісмас! До Нового Року ми підготували для вас новорічні версії пісень «Гуси» й «Вишні», думаю вони вам сподобаються і викличуть позитивні емоції, адже 2021 рік був плідним і неймовірно багатим на враження! Слухайте, насолоджуйтесь, та святкуйте під гарну музику.

24 грудня вийшов мультфільм «Гусі Новорічні», найближчими днями на YouTube каналі Wellboy з’являться «Новорічні Вишні».

За півроку Антона Wellboy здійснив революцію в українському шоу-бізнесі. Хіт «Гуси» став першим українським треком, який за всю історію існування Apple Music в Україні потрапив до ТОП 100 РОКУ Apple Music Ukraine. Також у 2021 році став єдиним українським треком ТОП 10 YouTube Ukraine та разом зі свіжою піснею «Вишні»  потрапив у ТОП 50 Spotify Ukraine.

Крім цього, стрімінговий сервіс Spotify назвав Антона Wellboy головним хітмейкером року та обрав учасником програми «Wrapped 2021 by Spotify» в Україні.

Продюсер Wellboy Юрій Бардаш – драйвер досягнутих результатів. Ще на старті створення проекту він заявив, що його мета – заповнити новою українською музикою музичні чарти країни.