Новини

Will.i.am приєднається до одногрупників із Black Eyed Peas для спеціального концерту

12 апреля 2018

Шоу відбудеться наприкінці поточного місяця. Виступ об’єднаного колективу запланований на 20-те квітня. Команда виконає для публіки в Лондоні хіти «Let’s Get It Started», «I Gotta Feeling» і «Where Is The Love?» Останній із перелічених треків з’явився після терористичної атаки 11-го вересня 2001 року. Композиція хоч і має такий солідний вік, вона й нині актуальна, зазначає довірена особа репера.

«Ця пісня слугує свідомим суспільним коментарем про тривожні речі, що відбуваються у світі. У неї вкладено заклик до миру, розуміння та припинення расизму, – поділився представник will.i.am’а із «Billboard».

У спеціальній програмі також візьмуть участь Єва Саймонс, Піа Міа, Лідія Люсі. Але четвертої частини Black Eyed Peas, Ферґі, на концерті не буде.

Торік will.i.am спричинив чутки, що Ферґі залишила гурт. Він натякнув, що виконавиця не приєднається до нього, Taboo та Apl.de.ap’а під час концерту Аріани Ґранде «One Love Manchester» у червні. Артист наголосив на тому, що вона була лише однією з багатьох виконавиць, які працювали з основним тріо протягом низки років.

Одногрупники пізніше прояснили ситуацію. Вони зазначили, що Ферґі не покинула колектив, а просто зосередилася на сольній кар’єрі.