Новини

«Я не довбана Ріанна»: після тривалої паузи Зара Ларссон представила нову пісню «Ruin My Life»

18 октября 2018

Зара Ларссон нарешті повернулася до музичної індустрії. Артистка почала просування майбутнього третього альбому з того, що вчора, 17-го жовтня, представила провідний сингл «Ruin My Life». Уперше наживо ця композиція пролунала під час таємного шоу в Нью-Йорку ще минулого місяця.

Написаний Майклом Поллаком, Стефаном Джонсоном й іншими знавцями своєї справи трек Ларссон розповідає про втрату колишнього коханого. Артистка просить свого обранця повернутися. Вона настільки прагне цього повернення, що не думає про наслідки. Їй байдуже, якщо в підсумку возз’єднання навіть зруйнує її життя. Кохання, як то кажуть, затьмарило очі.

«Ти приніс вогонь у мій світ. Незмога впоратися з цим жаром. Нині я сплю сама І починаю замерзати», – несеться вокал Зари під чіпкий біт. – Малюче, прийди на допомогу. Нехай наді мною задощить. Малюче, повертайся».

Окрім «Ruin My Life», альбом включатиме треки «Don’t Worry About Me» і «Wanna». Це буде перший за два роки студійник артистки. Перед цим (2015-го) вона видала лонгплей «So Good». Поки невідомо, коли Ларссон видасть і як назве свіжий альбом.

Зара нещодавно розповіла, чому так довго не представляла жодної нової музики. В Інстаграм Сторіс артистка написала: «Я дійсно переймаюся своєю новою музикою, бо хочу, аби вона була ідеальною для вас… Ще не все готово на сто відсотків. Не хочу видавати якихось недоробок».

Іще виконавиця додала:

«Мені здається, що я завжди відкрито говорила про прагнення бути комерційно успішною… Але дуже важко обрати дату видання, коли ти – не світова суперзірка. Я не довбана Ріанна. Чим більше я чекаю, тим більший вантаж на себе покладаю. І це ускладнює видання чогось нового, адже і я стаю все вимогливішою до себе, й інші теж від мене починають чекати більшого».

Виконавиця хіта «Lush Life» завершила довгий пост виявленням свого «найстрашнішого кошмару». 20-річна співачка найбільше боїться, що шанувальникам не сподобається її новий сингл.