Новини

«Я відчула себе в обіймах янгола»: жінка, яка випадково зустрілася з Бейонсе, стала зіркою мережі

1 февраля 2018

С’юзен Монаґан, котрій у готельному коридорі зустрілися Бейонсе та Джеєм Зі, погодилася дати інтерв’ю «The Boston Globe». Очевидиця поділилася, що завітала до Нью-Йорка на змагання з гімнастики своєї онуки, аж раптом побачила знаменитостей. «Присягаюся, що відчула себе в обіймах янгола. Я така поглянула й давай пригадувати: «А хто це такі?» Подивилася на нього [Джея Зі]. Він видався високим, худом і з кучерявим волоссям. Він мав чудовий вигляд», – зазначила жінка.

Про Бейонсе Ноулз Монаґан сказала: «Подивилася на неї, і все, що подумалося: «Ніхто ж мені не повірить, ніхто ж не повірить!»». Але, за словами С’юзен, усмішка виконавиці ніби промовила до неї: «Не хвилюйся, усе буде добре».

«Це було настільки спокійно і так сюрреалістично, – додала новоспечена зірка мережі. – І тоді я нарешті зрозуміла, що сталося. Я повернулася і говорила з Джеєм Зі. Це було дуже весело».

На запитання чому, на її думку, Бейонсе опублікувала знімок, Монаґан мовила: «Гадаю, вона зробила це для мене. Так люди мені повірять».

Схоже, жінка мала рацію, оскільки навіть онука вважала, що бабусина історія – вигадка. Доки наступного дня в Інтернеті не виринула світлина (нижче, четверта за ліком).

Реакція С’юзен настільки захопила користувачів соцмереж, що ті почали створювати меми з виразом обличчя очевидиці. «Такий вигляд має людина, котра щойно побачила Бейонсе», – читаємо один із коментарів.