Новини

Єгор Андрюшин не вірить в дружбу у шоу-бізнесі

6 Вересня 2024

Відомий візажист, блогер та виконавець Єгор Андрюшин розповів у Weekend Show на М1, що справжньої дружби в шоу-бізнесі не існує. Незважаючи на те що у нього є чимало знайомих серед знаменитостей, Андрюшин вважає, що не має серед них справжніх близьких друзів.

У 25-річного візажиста є негативний досвід зрад з боку осіб, яких він вважав друзями.

“Я вже казав, що в шоу-бізнесі не існує справжньої дружби. Мій досвід це підтверджує. Є знайомства: хтось мені допоможе, а я комусь. Це приємно і є підтримка, але дружба для мене – це щось глибше, подібне до стосунків. Такої людини в шоу-бізнесі у мене немає. Була така людина, але потім прийшла зрада,” – розповів Андрюшин.

З власного досвіду та спостережень візажист зрозумів, що основними перешкодами для справжньої дружби серед знаменитостей є заздрість та конкуренція. Єгор зрозумів, що на підтримку з боку інших розраховувати важко, і найкраще покладатися на себе.

Проте він уточнив, що не має “чорного списку” знаменитостей, з якими ніколи не погодився б працювати і навіть згадав Ірину Федишин, яка неоднозначно прокоментувала тему ЛГБТК+.

“Якщо б Ірина Федишин звернулася до мене з пропозицією співпраці і це б означало, що вона змінила свою думку і тепер позитивно ставиться до моєї роботи, я б не відмовився. Ми всі можемо помилятися або сказати щось невірне. Можливо, Ірина просто хотіла привернути увагу,” – підсумував Єгор Андрюшин.