Новини

За 2018-й Емінем продав більше альбомів, ніж будь-який інший артист

9 января 2019

Детроєць видав десятий альбом «Kamikaze» торішнього серпня. У жовтні несподівано представлений лонгплей став платиновим: його збут петернув позначку в мільйон проданих копій. А минулого тижня оголосили, що запис опинився в десятці найпродаваніших альбомів 2018-го (за даними «Official Charts Company»).

Проте новіша статистика свідчить про те, що торік Слім Шейді фактично був найпродаванішим артистом узагалі. За підсумками 2018-го від «BuzzAngle Music», Емінем перевершив кожного артиста на планеті, оскільки продав 755,027 копій своїх дисків. Ідеться саме про фізичні копії.

Хоча альбом «Kamikaze» не став бестселером 2018-го загалом, він зіграв ключову роль у комплексних продажах артиста.

Одразу за Маршаллом Метерсом у списку опинилися кей-поп-зірки з гурту BTS, котрі продали 603,307 копій своїх дисків. Кріс Степлтон зайняв третю позицію (577,287), а Metallica – четверту (539,861). До топ-десятки також потрапили The Beatles, Queen і Justin Timberlake.

Разом із тим Емінем опинився серед творців найкращих воркаут-пісень усіх часів. У навушниках і колонках під час тренувань люди найчастіше бажають чути його «Till I Collapse» і «Lose Yourself».