Новини

За десятирічну історію М1 знайшлося місце і для рекордів

21 сентября 2017

У 2005 разом iз Павлом Гудiмовим телеканал потрапив до славнозвісної книги Гiннеса.

Павло Гудімов став чемпіоном світу зі швидкісного знімання кліпу. Не обійшовся виконавець без допомоги Першого музичного. Адже саме в його стінах був зареєстрований новий світовий рекорд. Пообіцявши знести дах М1, екс-гітарист «Океану Ельзи» розпочав підготування до знімального процесу, що транслювався в День сміху в прямому ефірі. Унікальне відео музикант створював на пісню «Коротка розмова», перший хіт-сингл із дебютного сольного альбому «Трампліни».

Протягом трьох годин студію М1 відвідало багато друзів Гудімова, котрі його підтримували. Хоч у кліпі було тільки три діючі особи, до зйомок залучили понад десять акторів, що грали лише частинами свого тіла. Новий світовий рекорд із виробництва відеокліпу становить 3 години й 28 хвилин. За цей час Павло Гудімов і команда М1 встигли зняти, змонтувати й випустити відео в ефір.

До речі, за ці три години сталися деякі метаморфози з винуватцем події. За період знімання музикант схуд на понад два кілограми. Адже температура в студії досягала 35 градусів. Усі, хто брав участь у встановленні рекорду, отримали дипломи від представника Книги рекордів Гіннеса України. А за кілька днів, оговтавшись від ейфорії, Гудімов вирішив влаштувати аукціон і пустити з молотка реквізит, використаний у кліпі.